Kabak Bayıldı

Yazar:

Malzemeler:

1 kg.kabak
2 adet domates
3 adet soğan
1/2 su bardağı zeytinyağı
8-10 diş sarmısak
2 tatlı kaşığı toz şeker
Yeteri kadar tuz
1/2 demet dereotu

Yapılışı:
Kabakların üzerini kazıdıktan sonra kabak oyacağı ile içlerini çıkartın. Kabakları uzunlamasına ikiye kesip yıkadıktan sonra bir tepsiye dizin. Soğanları halka halka doğrayın. Kızdırılmış yağda pembeleşinceye kadar kavurun. Kabukları soyulup küp küp doğranmış domatesleri, soyulmuş sarmısakları ilave edin. Tuz ve şekeri ilave edin. Kabakların içlerini bu harçla doldurun. Bir su bardağı sıcak su koyup, orta ateşte kabaklar yumuşayıp, pişene kadar pişirin. Soğuduktan sonra üzerine dereotu serpip servis yapın.

0 yorum → "Kabak Bayıldı"

Yorum Gönder

Yemek Ara

Haftanın En'leri

Arşiv

Why Blogger

yemek tarifleri, yemek tarifleri resimli, yemek tarifleri, oktay usta,yemek tarifleri videolu yemek tarifleri kolay, yemek tarifleri sitesi, yemek tarifleri indir, yemek tarifleri blog,yemek-tarifleri.net, yemek tarifleri oktay usta resimli

Pratik Yemek Tarifleri oktay usta yemek tarifleri: Kabak Bayıldı.
saglik kaynagi kolay diyet