GÜL ŞURUBU

Yazar:

MALZEMELER:

-15- 20 adet kokulu pembe gül

-5- 6 kahve kaşığı limon tuzu

-5- 6 gelincik

YAPILIŞI:

1- Gülün beyaz, gelinciğin siyah dipleri kesilir, yıkanır.

2- Bir kavanoza doldurulup limon tuzu konur. Üzerine su doldurulur. Kapak kapatılıp 1- 1,5 ay bekletilir.

3- Kullanılacağı zaman: 1 bardak suya 1,5 çorba kaşığı esas olmak üzere şekerli su hazırlanır. İstenen oranda gül şurubu ilave edilir. Karıştırılıp buz atılır.

0 yorum → "GÜL ŞURUBU"

Yorum Gönder

Yemek Ara

Arşiv

Why Blogger

yemek tarifleri, yemek tarifleri resimli, yemek tarifleri, oktay usta,yemek tarifleri videolu yemek tarifleri kolay, yemek tarifleri sitesi, yemek tarifleri indir, yemek tarifleri blog,yemek-tarifleri.net, yemek tarifleri oktay usta resimli

Pratik Yemek Tarifleri oktay usta yemek tarifleri: GÜL ŞURUBU.
saglik kaynagi kolay diyet